Hvem
står bag

Hvem er jeg?

Jeg hedder Laura Scheuer Trøstrup, er uddannet designer og har mere end 10 års erfaring som indretningsdesigner og boligstylist.

Det har givet mig en stor erfaring i hvad der fungerer i et rum og hvilke knapper man kan skrue på, når man vil opnå en bestemt stemning.

Når jeg indretter, styler og holder foredrag, er mit mål altid at hjælpe jer til at skabe omgivelser, der viser, hvem I er, og hvad I står for. Hjemligt og personligt. Eksklusivt og overkommeligt.

Sideløbende med mit designarbejde er jeg grundlægger af min blog her og har gennem en årrække bidraget fast til Boligliv og ALT for damerne. Det arbejde gør at jeg dagligt modtager og filtrerer en enorm mængde produktnyheder og international trendviden, som jeg kan dele med dig. Jeg er en flittig benyttet kilde i artikler om design, trends og indretning.

Thesweetspot.dk er også navnet på min Instagram, der følges af 10.000+ her.

Hvorfor få indretningshjælp?

Jeg bor selv i et nybygget byhus på Islands Brygge i København, med min mand, Karsten og vores datter Ella og fra 2008 og vores søn Hugo fra 2014. Huset er et stramt moderne hus med masser af glas og forskudte plan, som jeg bløder op med træ, farver, tekstiler, puder, gardiner, store potteplanter og løse tæpper. Møblerne er et miks af arvestykker og moderne design, hvor stemningen kan ændres med nyt tilbehør og pynt.
Jeg bruges jævnligt som foredrags- eller oplægsholder til events, arrangementer, PR-happenings, lanceringer mv. Jeg er erfaren på en scene, formår at få folk med, er humoristisk, skarp og elsker at formidle design og indretning på et niveau, der rammer publikum der hvor de er.

Når vi samarbejder, får I indretning, styling og design i øjenhøjde. For mig handler det ikke om at se ud, men om at se ind – ind i jeres historie, ind i jeres behov, ind i hvem I er. Jeg tror på at hjemlighed er koden til tryghed, udfoldelse og trivsel, uanset hvilke rum vi træder ind i.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og tale om et samarbejde.