Blød og sød

Man kunne et øjeblik tro at de havde rottet sig sammen

– og besluttet at jeg skulle forskønnes. Men tænk så heldig jeg har været. At jeg – som aldrig , og her mener jeg aldrig – vinder noget, lige pludselig har vundet hele 2 blog-konkurrencer.

Cremer, tuber, olier, solcreme og en ny yndlingsparfume – alt sammen øko og super nice og lækkert, blev sendt min vej. 1000 tak til Mikkel, som ovre på Love the Look, blogger om skønhed, grooming og andre lækkerier så fuglene synger. Læs om alle herlighederne her.

En anden meget smuk og velfugtet dame – Anette, som har must-read skønhedsbloggen BeautySpace – har været så venlig at trække mit navn op af en hat, og bagefter sendt et stks ansigtsbehandling, som jeg lige nu sidder og nyder resultatet af.

Blødere end blød, og helt glad over at være med i SweetBlogLand, tak.

SweetTip: Behandlingen jeg fik var hos Helle Thorup i Vendersgade. Spaen i kælderen er ren eyecandy, og meget inspirerende indrettet med mørkt træ-inventar, glashåndvaske, turkisblå vægge og stiftmosiak i guld og råhvidt. Tjek det ud her – de har også et duorum <3

2 Comments

  • Jamen, TILLYKKE med alle lækkerierne! Det var sørme godt, at jeg fandt dig, så du ikke gik glip af din lækre præmie! LTL Mikkel

  • Anette siger:

    Kæreste Laura – jamen vi HAVDE skam rottet os sammen…M&M (Mikke og mig), for en så sweet sag som dig skulle jo gerne forblive i den gode stand. God weekend.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.