Objects & Use – Funktionel, bæredygtig og online

Gaveideer m. Gitte0690

Funktionel, bæredygtig og online
Hvordan shopper en webshop, og hvor finder man inspiration? Hvilke tanker gør et online-univers sig om en fysisk indkøbsmesse og hvad sker der på trendfronten. Vi har mødt Gitte Christensen, der står bag den bæredygtige design webshop – og blog Objects & Use, for at høre om hendes forventninger til januars Formland UPgraded messe.

Gitte

“Objects & Use er et online univers med webshop og blog. Jeg har en baggrund som tøjdesigner for store danske tøjmærker. Det har givet mig masser af træning med at opfange tendenser og læse tidsånden. Det bruger jeg i arbejdet med min bæredygtige design webshop Objects & Use, hvor jeg selv styler og fotograferer”

Gaveideer m. Gitte0808Styling: Gitte Christensen og foto: Pia Winther
”Jeg finder varene til min webshop via udenlandske magasiner, pinterest, besøg i storbyer som London, Los Angeles og New York. Jeg surfer meget rundt på nettet – og finder nye leverandører. Men jeg bruger også messer som Formland UPgraded – f.eks faldt jeg sidst for Chokolade Compagnigets nyudviklede økologiske te-serie Nu Te, og som jeg nu forhandler på min webshop.

Photo-15-08-13-15.35.42-1024x1024 foto: Gitte Christensen
”Jeg bruger primært messen til inspiration. Det er et rigtigt godt halvårlig inspirations indspark. De spændende trendzoner, hvor der altid er meget at hente på nye farver, former & materialer. Og caféerne hvor maden laves i trendtemaerne, er altid en oplevelse. Jeg får taget en masse billeder rundt på messen – som jeg bruger på min blog og til moodboards – og også vender tilbage til gennem året. Det starter allerede i bussen, når der køres fra København til Herning. Her kan man snildt nå at få snakket og netværke og møde nye mennesker.”

Photo-15-08-13-14.16.07-1024x1024
At tage en dag eller flere ud og bruge dem på Formland UPgraded giver mulighed for at se det hele lidt fra oven – tænke nye tanker som der måske ikke lige er tid til normalt – måske skal butikken males, eller produkt stylingen skal have et pift. Rent trendmæssigt forventer jeg mere personlighed og kunst i indretningen, stadig meget grønt & botanik, lidt flere finurligheder med art deco detaljer og lidt mindre minimalistisk. Mere farve på væggene enten helt mørke grønne eller blågrå eller de helt fine og lyse pasteller.

Photo-15-08-13-15.48.25-1024x1024

Jeg forbereder mig til besøget på nettet via Formland UPgradeds hjemmeside, deres nyhedsbreve – og holder mig opdateret på facebook og blogge via Eckmann, Fly+Helsted, The Sweet Spot – Det er fint at høre lidt om de forskellige trends inden man dukker op. Jeg prøver at lave en dagsplan, hvor foredrag mm er lagt ind. Hvis jeg skulle give tre tip til nye besøgende kunne det være:

  • Lav en plan hjemmefra udfra programmet, tjek hvad der foregår i de forskellige zoner.
  • Brug trend caféerne – det stimulerer sanserne og er gode pauser
  • Tag en masse billeder på messen og tag inspirationen med hjem  – følg med på instagram undervejs – så kan du se, hvad andre falder for og undgå at overse noget, mens du stadig er der.

SweetTip:
Du kan følge med i Objects & Uses univers her:
@gittechristensen, http://instagram.com/gittechristensen, @objectsanduse, http://instagram.com/objectsanduse
Pinterest: http://www.pinterest.com/GittteChrist
Bloggen: http://www.objectsanduse.com/blog

Indlægget er lavet i samarbejde med Formland UPgraded, alle ord, indhold og ideer er mine egne

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.