Julegæst (og rabatkode): Carlas Cafe

Som en ny – måske blivende tradition, har jeg inviteret en række gode blog-venner på besøg i december. Her taler vi om jul, gaver og traditioner.

Hun har godgod smag, både når det gælder bolig, mad, kage og tøj – ikke mindst til de små. Det sidste har hun fornylig gjort til sin levevej på allerfineste vis.  Tag godt i mod Mette fra Carlas Cafe, og webshoppen Lille Lykke. – Og husk at sige tillykke. Det er nemlig i dag hendes blog fylder 5 år. (og derfor har hun en gave til dig nederst i indlægget)

Hvad betyder jul og december for dig?
“December og jul er hygge og familietid, magi,  traditioner, hemmeligheder og glæden sig. Og så er det rigeligt med chokolade og hjemmebag. Med det er også en måned som går alt for stærkt, hvor det ofte kan være svært at leve op til sine egne ambitioner, især når man har små børn”.

Hvilke ting står på din ønskeseddel?
Allerøverst står en skiferie med hele familien.
En ny cashmere cardigan
Hudplejeprodukter fra Rudolph Care
Foxy potato Vega magasinholder
Og en genial tubeplaid fra Louise Roe fra min webshop Lille lykke.

Et tykt lag sne er ren julemagi og vinterlykke

 

_

sweet Xmas Carlas Cafe

Har du noget du bare skal gøre for at komme i julestemning?
“Der skal laves konfekt (gerne af flere omgange), bages pebernødder efter svigermors opskrift, bages luciabolller og halvårskrans , laves hjemmelavede æbleskiver og besøges julemarked I Aalborg, hvor der skal ståes på skøjter, køres I pariserhjul, købes hjemmelavede bolcher og drikkes glögg og varm kakao.”

Hvad er dit bedste ”kom i stemning i en fart-tip”?
“Et tykt lag sne er ren julemagi og vinterlykke. Jeg synes at vi har været så heldige at vi har haft flere snevintrer de seneste år. Sne, fin udendørsbelysning og stearinlys, -så er min julestemning godt på vej.”

*

Tak til Mette. God jul og sød december til hende og hendes familie.

PS: Som lovet får du eksklusivt hele mandag den 1. december 20 % rabat i Mettes webshop LilleLykke.dk, ved at bruge koden carlascafe

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.