Min Top 10 * messenyheder

Efter en hæsblæsende tur rundt

på messen i København, får i lige min top 10 over nyheder, farver og materialer, der er værd at lægge mærke til.

IMG_2693

Paustians område var et skønt mix at stramt nordisk design og kølige grønne farver, der stod på en bund af kelimtæpper og de fede Danskina tæpper, designet af Hella Jongerius.
*

IMG_2727

Der har været travlt i marmorbruddet længe, og det er spændende hvor længe vi holder det ud. Messen var dog præget af nye lækre farver i materialet. Labert brunt fra Nordstjerne, og her en eksklusiv grå fra Louise Roe, der passer godt til de mange sorte detaljer der er på vej.
*

IMG_2715

Munk Collective har en fin række nyheder på vej. På lampen kan du hæve og sænke skærmen, så lyset forandres. Fedt perforeret ur fra Due & Trampedach.
*

IMG_2705

Norrmade udvider også kollektionen, designet af Tools. Jeg er helt vild med denne oversize etagierer. Genial som side- eller natbord.
*

IMG_2695

Det klæder Sofie Børstings streg at komme på former og fysiske produkter, som her keramik og smukke puder.

top 10 over nyheder, farver og materialer

 

_

IMG_2680

Ferm Living havde teamet op med Blomsterskuret, der på smukkeste vis inspirerede til forårets buketter i den nye 4-i-en vase.
*

IMG_2679

Jeg har en stor svaghed for Leise Dich Abrahamsens ting, og er pjattet med hendes grafik og de nye miniskulpturer, som hun viste frem fra sin papkasse-stand.
*

IMG_2674

Et nyt bekendtskab er Karin Carlanders subtile tekstile serie. Jeg sparer op.
*

IMG_2667

Dejlige nye puder fra Fuss, denne gang med gæstevisit,  fra bl.a. dygtige Berit Mogensen Lopez.
*

IMG_2658

House of Rym er bl.a. designet af svenske Fine Little Day, og produceret i Nordafrika. Det giver tilsammen det perfekte miks af stram etnik. #welike
*

IMG_2644

I den meget store skov af postere, står Hamides værker som et rankt, smukt træ og lyser i al sin underspillede enkelthed. Her skønheder lavet ud af papirrester.

 

 

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.