Sweetmood: Blå vægge, nye låger og weekenddrømme

Den gør så godt den blå farve!

– og vi kan ikke rigtigt få nok. Så vi snupper en runde mere med blå, inden den står på weekend.

Jotun_Frama_LADY_5030-St-horis

Sjældent har jeg set en farve få mere buzz, end Jotuns Sct. Pauls Blue. Vægfarven, der netop har ramt de danske butikker, er udviklet i samarbejde med møbelproducenten Frama.
*

Exhibition-Leftovers-byHamide-02

Design- og posterfirmaet Hamide, udstiller pt. i den pæne butik DANSK made for rooms, med deres collagemotiver “Leftovers”
*

&shufl_Nordic_highres

Drømmer du om køkken-makeover, må du tjekke det nye danske firma &Shufl. Ren Ikea Hack på køkkener, og jeg er vild med lågerne i linoleum!

en runde mere med blå

_

 

foto

Følges vi på Instagram? Hvis, har du måske også set ugens moodboard fra kontoret? Jeg leget med striber på skrå, blå geometri og accenter af rosa og rød. Hvad er der på dit moodboard?

*

PH124733

Og appropos Ikea. Har du så set deres nyeste store satsning på trådløs opladning. Hvor vildt er det lige at vi nu finder kop-boret frem og monterer opladere i vores bordplader derhjemme? #mobilnarko – og megasmart!!
*

ROSE_R5A8094

Er du også til grønt? Så se hvor fint hele tre af forårets trends her spiller sammen i billedet fra Ferm: Planteophængning, blå vægge og canvas, der bliver det helt store materiale.
*

God fornøjelse med malerbøtte, havehanskerne eller hvad du nu er til. Jeg vil kaste mig ud på cyklen og skue efter solen. De talte om 11 grader #yesyeyes

Sweets/ Laura

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.