Et hvidt køkken med personlighed: Styling af Vision fra Tvis Køkkener

w+b33224

Foto: John Bendtsen/Wichmann+Bendtsen

Du får et stks hvidt køkken og helt frie rammer til at gøre det fantastisk

Så jeg var glad! For det er jo min passion, mit hjertebarn at gøre glat til personligt, nyt til hyggeligt og ensfarvet til dit mønster. (faktisk det jeg bruger allermest tid på Pt, ovre i min indretningsbutik her. )

w+b5302

Skærebræt, Louisiana. Skål, gryde, kniv, olie og pande; Dansk Kitchen. Messing ske, Ferm Living. Keramik ske, Stilleben. Flise, Marokk

Det hvide køkken er rammen i tusinder af danske hjem, og jeg ved det ikke er alle der jubler lige højt. For det er svært – og svært at forestille sig hvordan det kan blive hyggeligt, når rammerne er ret strømlinede. Mit første råd er: – lav et moodboard. 

Saml farver, materialer og brugsting der taler allermest til dig og se om der er en rød tråd. I den her indretning var paletten lyst træ, lindegrøn, okker, messing og støvet blå.

w+b5218

Glaspotte, blå lavasten, Shop Dora. Kande, Dansk Kitchen

Rammen, jeg skulle lege med var et TVIS Vison køkken, placeret øverst oppe i en fin taglejlighed på Frederiksberg.

Karakteristisk for køkkenet var de glatte, grebsfri flader, det svævende lette look og de rå bjælker i loftet. For at undgå høje skabe er køleskabe placeret supersmart i underskabene.

w+b5242

Messingskjuler og trådkurv, Shop Dora. Klude, Dansk Kitchen

Udsigten over byens tage var skøn og helt unik. Den skulle understreges af fraværet af dimser, så kigget skulle nydes. Forkæl din opvask lidt med en smuk holder til sulfo og en håndstrikket karklud i naturmaterialer.

_

w+b33268

Her: Tæppe fra Capet Vista. Gryde, Dansk Kitchen. Kunst, Leise Dich Abrahamsen

Mit kodeord blev: Det møblerede køkken; Med tæppe, kunst, planter, keramik og vintage ville jeg skabe et køkken, der var lige så hyggeligt som en stue. 

w+b5225

Kunst, Leise Dich Abrahamsen

Skamler som små siddepladser, ting der er lavet i hånden, kunst fra et menneske, gamle ting der fortæller en historie, et tæppe der skaber en bund.

w+b5280

Trækasse med hank, Objects & Use. Messingske, Ferm Living

Saml’ olier, eddiker og saucer i en smukt forarbejdet “værktøjskasse” i træ.

w+b5208

Håndsæbe og skål, Dansk Kitchen. Brevvægt, Malmø Modern. Flise, Marokk

I lejligheden var også et badeværelse i samme serie, hvor jeg var ret vild med de mange små skuffer, der er effektive i et badeværelse til makeup og produkter.

SweetTip: Lejligheden er istandsat og til salg igennem TGA Invest her. 

PS: kig også ind hos Thomas fra Madetmere og søde Rikke fra Thatnordicfeeling, der de næste uger viser deres bud på styling af Vision køkkenet fra TVIS

Hovedbillede: Skammel, kande, fad og skærebræt fra Shop Dora. Plante fra Blomsterskuret.

Indlægget er blevet til i samarbejde med TVIS Køkkener. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør kreativt kontent muligt. Alle ord og begejstring er mine egne.

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.