Bløde tekstile nyheder – Pytt derhjemme

Et helt nyt interiørbrand med fokus på tekstiler

-sådan lød briefet, da jeg blev spurgt om jeg ville teste en række produkter fra PYTT Living. Jeg var derfor ret spændt, da jeg endelig fik go på at gå på “shopping” i webshoppen, og undersøge hvad det nu var for en størrelse.

Deres egne ord er minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design. Kollektionen består af foreløbigt sengetøj i tre styles, en køkkenserie på 5 produkter og 7 varianter af puder og puf. 

2-IMG_4171

Mit første valg til test var en Align pude. Plussiden er den uldne kvalitet, virkeligt pæne grønne farve og grafiske enkelthed med smukt taktile detaljer. Jeg savnede lidt lækkerhed i inderpuden, der var lidt for hård til min smag, og så synes jeg logoet i orange for stort og larmende.

3-IMG_4173

4-IMG_4175

Jeg er på evigt på jagt efter de perfekte grydelapper, så Potholder skulle med hjem i mit lille køkken. Virkelig genial idé med en aftagelig læderstrop og pæææn mørkeblå metervare. Hvorlænge den hvide makker holder sig pæn vil vise sig.

5-IMG_4177

_

6-IMG_4200

Ella er så stor nu, at sengetøj skal ligne vores, og så er der alligevel plads til lyserød en stund endnu. Triangles sættet er lavet i sublim lækker bomuldssatin, som jeg blev en smule misundelig over ikke selv at skulle ligge i. Designet er perfekt til hende både, nu og senere.

7-12-2015-08-27 16.55.53

Den største vinder i pakken var dog puffen. En firedelt madras i virkelig tyk og skøn skumgummi, betrukket med grå bomuld (der kan lynes af og vaskes), og uden på det hele endnu et betræk i kraftig bomuld og grå uld, der så gør at madrassen er en puf. Ungerne har adopteret den og Ella bruger den flittigt som bord, da den har en fin fasthed.

Bredden på 60 cm gør også at en lille smal person sagtens kan sove en god nat. Et meget lille hjertesuk er den færdige højde på puffen der er for høj til min smag. Havde den været sofahøjde kunne man også bruge den som fod-oplægger om aftenen, det er nemlig nice.

1-IMG_4149

Alt i alt en virkelig fin oplevelse at mærke og bruge de nye produkter fra Pytt. Dem holder vi øje med!

Indlægget er blevet til i samarbejde med Pytt. Tak til mine samarbejdspartnere, der gør at jeg kan udvikle originalt, kreativt kontent. 

minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.