Sweet shop Copenhagen – Sirin

En helt ny butik – i et helt nyt hus,

placeret i hjertet af summende, skramlede Nørrebro. Det lød så godt at jeg straks måtte tjekke det ud.

4-IMG_4128

Sirin er navnet. Russiske Natalia der står bag butikken, med sin norske mand har i deres liv sammen i udlandet, altid drømt om at skabe et designshop. Drømmen er nu blevet til virkelighed, og resultatet er et meget fint kurateret rum, fyldt med dansk og internationalt design.

6-02-2015-08-28 13.49.58

I et fint stramt nyt brunt hus på Ravnsborg Tværgade, i rå og moderne rammer , mødes man af fine stillebens, næste små hjemlige miljøer, hvor sofaen fra Fogia og skrivebordet fra Please Wait to Be Seated hopper straks på ønskesedlen.

_

3-IMG_4125

Er der små ting på shoppelisten vil det fine udvalg i stationary, marmorfade, russiske parfumer og østrigske uro’er snildt kunne gøre jobbet.

5-IMG_4134

Anders Busk Faarbord, der også står bag det her brand, hvis varer fylder godt i butikken, har specialdesignet inventaret, der på snedig vis slår tonen an til et kontemporæt miks af coolness og hygge.

Du kan om kort tid shoppe hos Sirins webshop, men indtil kan du tjekke det fine udvalg her. 

1 Comment

  • Tanja siger:

    Sikke en bedårende lille forretning! Jeg burde besøge den – den ville nok være dejlig inspirerende til min egen blog, retrogonebad.wordpress.com. Din blog er også virkelig nydelig!

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.