Efterårets daybed – by KlipKlap

Det er som om vi slet ikke kan få nok af den – daybedden

Perfekt i sofagruppen til en slapper, i køkkenkrogen til højtlæsning, på kontoret som cool gæsteseng og i de de døde hjørner til opgradering af rum og hyggefaktor.

Og se nu lige den her superfede udgave. Tegnet af dygtige Charlotte Höncke og produceret af fine by KlipKlap, der er danmarksmester i slængemøbler af høj kvalitet.

byKlipKlap_thesweetspot_5 foto: Bjarni B. Jacobsen, styling: Laura S. Trøstrup

Vi var i studiet for nyligt og kunne slet ikke få nok af pudekamp og begejstring over de mange muligheder for kombinationer af 1-2-3 hynder, indbygget kaffebord og cool muligheder i det fine stel af egetræ.

Daybedden er på vej i butikkerne. Se mere her og herunder hvor vi stylede efterårets møbel i forskellige sammenhænge.

Tæppe//Hay Vintage. Lampe//Tonone. Cube bord//Kristina Dam. Pude//By KlipKlap. Vaser//Ment. Vægfarve: Flügger 99, Grøn Umbra Mørk

byKlipKlap_thesweetspot_4

Opgradér kontoret og lav en stillezone med plads til en middagslur. Mal væggen op til hovedhøjde for ekstra hygge og bund i rummet.

Stol og daybed//By KlipKlap. Sidebord//Kristina Dam. Print// the Dybdahl Co. Lampe//Artemide. Højtaler//B&O Play. Vægfarve: Flügger 32, grå. Skind // The Organic Sheep

_

byKlipKlap_thesweetspot_2

Med kun én hynde er daybedden perfekt til den lille pause. Leg med matchende plakater og skift ud når du trænger til nyt.

Vaser//Ment. Lampe//Nyta. Postere//Vissevasse,  I Love My Type, Kristina Dam. Vægfarve: Flügger 49, Sierra Rose

byKlipKlap_thesweetspot_3

I hjørnet foran dit TV, eller i krogen i køkkenet kan der måske sniges en slængeplads ind. De luftige græsser fås nu også som store potteplanter, der passer perfekt ind i den nordiske stil.

Sidebord// Kristina Dam. Tryk på lærred//Paradisco Productions. Vase//Kähler, Lågkrukke//Ment. Krus//Broste Copenhagen. Tæppe//Hay Vintage.

byKlipKlap_thesweetspot_1

De sødeste børnestole på række, klar til film.

Nyd efteråret :-)

4 Comments

Læg et svar

Din emailadresse vil ikke blive publiceret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.