Hvorfor

INDRETNING AF VIRKSOMHED, INSTITUTION, SALON ELLER VENTEVÆRELSE

Ser I ud som det, I står for?

Er opgaven med at indrette arbejdspladsen landet hos dig, er der måske en masse ønsker, du prøver at imødekomme. Det kan også være, det hele ’bare’ op til dig og din gode smag. Eller tidens trends.

Ingen af delene er det rette sted at begynde processen, hvis du spørger mig. Indretningen har større potentiale end at give jer mere moderne rammer. Og indretter I uden at have jer selv med, får det jer til at fremstå mindre autentiske og troværdige.

 

METODE

Med input fra jer finder jeg ind til fortællingen om, hvem I er og former det, I reelt har brug for. Målet er altid at finde balancen mellem det, I kommer fra og det, som gør jer tidssvarende. Det er mit speciale som indretningsdesigner.

På den måde bliver funktionalitet, møblering, tilbehør, farver, stoffer, billeder osv. en visualisering af virksomhedens kerne. En unik spejling af det, I siger og gør. Effekten af den slags indretning er både stærkt positionerende og et smukt, funktionelt sted at være for jer og jeres kunder.

“Når kunderne kommer på besøg, udbryder de spontant: Selvfølgelig bor Brandlovers sådan! Laura nailer ens DNA. Ret unikt.”

Line Dahl

Er vi det rette match?

Mine kunder vælger mig, fordi de ikke vil ligne andre eller gå i et med tapetet. De vil gerne vise, hvad de står for og arbejder typisk i nogle rammer, hvor der kommer mennesker.

Det kan være en salon, et plejehjem, en butik, en pop-up, et showroom eller et åbent kontorlandskab. Men det kan også være en messestand, en terrasse, et venteværelse eller en spisesal.

Det afgørende er lysten til at udtrykke virksomhedens sjæl og få professionel hjælp til det. Så hjælper jeg gerne med at skabe stærkt og stemningsfuldt univers fuld af DNA.