Det siger
kunderne

Indretning af nybygget rækkehus i flere omgange

”Vi kontaktede Laura for at få hjælp til at indrette vores nybyggede rækkehus, dels fordi vi kom fra en lille lejlighed uden særligt mange møbler og dels fordi værelserne i det nye hus var meget små og derfor var krævende at indrette optimalt.

Rød tråd gennem hele huset på en måde, der gør det hjemligt og personligt

“Vi har benyttet Lauras hjælp to gange. Første gang var til vores rækkehus, der manglede kant og farver og anden gang da vi byggede nyt hus.

Professionel indretningshjælp før større renovering

”Laura kom hjem til os privat i Roskilde og opgaven lød oprindeligt på, at hun skulle komme med indretningsforslag til vores stue/køkken/alrum – som hænger sammen som èt stort rum – fordi vi stod overfor en større renovering med bla. nyt køkken og udskiftning af gulv og lofter.

Fornyelse af hjem efter brand

”Da vi kontaktede Laura, stod vores familie i den specielle situation at skulle flytte ind i vores hjem igen for 2. gang på bare 5 år.

Nye øjne på vores hjem

“Vi kontaktede Laura, fordi vi efter en udbygning stod med en stue, hvor vi ikke brugte alle kvadratmeterne, og den var ikke længere hyggelig.

Indretningshjælp til stort hus fra 1930’erne

”Vi købte i 2019 et stort hus fra 1930’erne. Jeg synes det var en uoverkommelig opgave at finde farver til alle rum i huset, og da min kollega havde fortalt så varmt om The Sweet Spot som hun havde brugt flere gange, valgte jeg at kontakte Laura fra The Sweet Spot.

Smukke, varme og funktionelle stuer

”Vi havde brug for indretningshjælp til vores stuer, som vi både ønskede smukt, varmt og funktionelt indrettet.

Ønske om et praktisk og personligt hjem

“Jeg kontaktede Laura, da jeg i kølvandet på min skilsmisse havde brug for en ny indretning af mit og mine børns hjem, som bedre matchede vores praktiske behov og personligheder.

Indretning af stue og nyt hjem

”Vi har haft Laura fra The Sweet Spot til at løse to opgaver for os.

Indretning af ny projektlejlighed

”Vi læste om Laura på nettet og vi bookede hende ifm. med at vi skulle flytte til en helt ny projektlejlighed, hvor vi gik fra lige over 60 kvadratmeter til 137.

Drømmehjem i murermestervilla fra 1934

“Min mand og jeg kontaktede Laura fordi vi havde brug for hjælp til at skabe vores drømmehjem. Vi havde købt en ældre murermestervilla fra 1934, som krævede en MEGET kærlig hånd.

Indretnings oplæg til dagligstue/stue/køkken i vores nye hus

”Det gik over alle mine forventninger!

Indretning af Annas hjem

”Kære Laura, 1000 tak for forslagene, endnu engang har du ramt plet, jeg tror, at det bliver rigtig godt. Derfor er stolen bestilt – og alle puderne.

Renovering af hus

“Vi søgte inspiration til at finde de rigtige møbler til vores køkken/alrum samt Tv-stue. Vi fandt Laura Trøstrup via google, og efter at have besøgt hendes hjemmeside thesweetspot.dk kontaktede vi hende.

Indretning hos Nordsøfonden (erhverv)

”Jeg håber, at du overhørte, hvor positive folk var om indretningen.

Indretning hos Brandlovers (erhverv)

”Når kunderne kommer på besøg, udbryder de spontant: Selvfølgelig bor Brandlovers sådan! Laura nailer ens DNA. Ret unikt. Derfor valgte jeg hende, da jeg skulle indrette nyt kontor.

Renovering af anneks

“Vi kontaktede Laura, fordi savnede inspiration til indretningen af vores nye anneks.
Laura blev anbefalet af et vennepar, som netop havde fået indretningshjælp – også i forbindelse med en tilbygning.

Indretning af projektlejlighed

”Laura er én af de mest professionelle konsulenter/mennesker, som jeg har arbejdet sammen med – privat og erhvervsmæssigt.

Styling af stue/køkken/livingroom

”Vi havde brug for hjælp til at komme videre med indretningen. Laura besøgte os og hørte om vores tanker, primært omkring vores stue/køkken/livingroom. Det var så fedt at få nye øjne på vores hjem og blive af- eller bekræftet i de tanker vi selv havde om indretningen.

Totalrenovering af parcelhus

”Vi kontaktede Laura fordi vi skulle foretage en totalrenovering af et parcelhus i 2 etager på 190 m2. Vi har tidligere haft Laura som konsulent, da vi var gået i stå på at indrette vores stue i vores tidligere hus. Denne gang havde vi Laura med lige fra starten og hun fik til opgave at få skabt et smukt og funktionelt hjem, i samarbejde med et team af håndværkere med os som bygherrer.

Indretning af gårdhave

”Jeg fandt Laura via Instagram – så fin indretning på altan :-) Laura hjalp os med indretning af vores gårdhave i vores kartoffelrækkehus. Vi er nu færdige med vores gård og vi er rigtig glade for den og bruger den meget. Super fine ideer, som vi nemt kunne implementer”
Louise Langebæk

Indretning af rækkehus

”Jeg kontaktede Laura i foråret 2015 angående indretning af vores kommende rækkehus. Huset var ikke bygget endnu og vi skulle bestemme om nogle af væggene skulle flyttes. Udfordringen var at få plads til en familie på fire personer på 90m2.

Komplet indretning af lejlighed

”Hyrede Laura til en komplet indretning af en ny lejlighed. Det skulle gå susende stærkt idet jeg skulle flytte ind 4 uger senere og ønskede at være fuldstændig på plads indenfor en uge efter indflytning.

Kreativ stylingopgave

”Vi kontaktede Laura/HomeSweetspot til vores projekt, fordi vi fik hende anbefalet af nogle venner der havde brugte hende tidligere? Det arbejde Laura havde lavet hos vores venner var kreativt og super godt udført.

Nye øjne på plantegning

”Laura var et naturligt valg for os, da vi har fulgt hendes arbejde igennem flere år på diverse sociale medier. Laura var yderst professionel og levede til fulde op til vores forventninger.
Vi ville have nye øjne på vores plantegning og indretning, hvilke vi fik og vi er allerede igang med at implementere de mange nye og spændende ideer. Laura forstod vores behov som børnefamilie og hvordan vi kan udnytte vores plads bedre så alle i familien får udbytte af det. Vi giver Laura vores varmeste anbefalinger”
Gry Marie51

Et  brugbart hus

”Vi kontaktede Laura fordi vi manglede sammenhæng i vores hus, der bærer præg af at have haft forskellige generationer med forskellige ønsker til husets kunnen og virken.”