Speciale

GIVER RUMMET NOK TILBAGE TIL JER?

Indretning, der nærer mennesker og bundlinjer

I årenes løb har jeg specialiseret mig i det, mit hjerte banker mest for: Indretning, der både får jer til at arbejde mere fokuseret, føle jer mere hjemme og vise verden, hvorfor I er til.

Min tilgang er et opgør med to ting. På den ene side forestillingen om, at arbejdspladsen er mest professionel og effektiv, hvis den udelukkende er indrettet funktionelt og strømlinet. På den anden side det manglende blik for, hvad stemninger, sanselighed og hjemlighed kan bidrage med.

Min erfaring er, at indretning er koden til tryghed, udfoldelse og trivsel. Uanset hvilke rum I selv, jeres kunder, beboere eller samarbejdspartnere træder ind i. Derfor bruger jeg ofte udtrykket ’arbejdshjem’. Tænk bare på, hvor mange timer, I bruger på arbejde hver dag …

”Et af de spørgsmål, der optager mig, er: Hvad er det, rummet skal give tilbage til jer?”

5 PRINCIPPER FOR INDRETNINGEN

Hvordan jeg designer en indretning afhænger 100 % af, hvad jeres historie, visioner og iboende DNA er. Jeg har udviklet en proces til at fremkalde jeres visuelle kerne, og ikke to indretninger ender ens. Når jeg arbejder, går jeg altid efter, at jeres indretning skal være

  • indbydende, så I føler jer velkomne
  • tryg, så får mere mod på at vise, hvem I er
  • inspirerende, så I ikke drænes for energi
  • funktionel, så der er plads til trivsel og udfoldelse
  • menneskelig, så stress-niveauet mindskes

Værd at huske

Ofte glemmer vi, at det ikke kun er os, der giver rummet et udtryk i kraft af farver, stoffer, møbler, lys, billeder osv. Rummet giver også noget tilbage. Som indretningsdesigner er det bedste, jeg ved, når rum giver visionerne vinger i det daglige. Giver indtryk af, at her er nogle mennesker, som vil noget, gør noget, tør noget.

Min erfaring er, at den slags indretning smitter af på både medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder, beboere og bundlinjer. Og det er min drøm at fremkalde jeres vision og kerne visuelt, så I får et smukt, trygt og funktionelt sted, der føles som at komme hjem i arbejdslivet.