Om

Hvem er jeg?

Jeg hedder Laura Scheuer Trøstrup, er uddannet designer og har i over 10 år skabt indretningsdesign med hjemlig og personlig karakter

Igennem årene har jeg samarbejdet med hundredevis af kunder og taget mig kærligt af alverdens rum. Det har givet en stor erfaring med, hvad der fungerer på få eller mange kvadratmetre. Og hvilke indretnings-knapper der kan skrues på for at skabe en bestemt stil og stemning.

MIT DRIVE

Jeg er drevet af at skabe omgivelser, der udtrykker og understøtter det, I står for. Kodeordene i mit arbejde er hjemligt og personligt. Funktionelt og udtryksfuldt. Eksklusivt og overkommeligt.

Det gælder både, når jeg indretter for private og professionelle, styler eller udtaler mig om indretningsdesign i interviews og til foredrag.

Mit fokus

Mit hovedfokus er indretningsdesign, og i naturlig forlængelse af det laver jeg en masse forskelligt. Du kan følge med i meget af det på Instagram, hvor Thesweetspot.dk følges af +10.000.

Jeg er flittigt benyttet i artikler om design, trends og indretning. Bl.a. har jeg i årevis bidraget fast til Boligliv og ALT for damerne.

Desuden siger jeg jævnligt ja tak til styling-opgaver for brands med noget på hjerte og foredrag eller oplæg til events, arrangementer, PR-happenings og lanceringer.

I det hele taget elsker jeg at udbrede det, jeg mener, design og indretning kan berige os med. Altid humoristisk, skarpt, i øjenhøjde og fuld af kærlighed til mit håndværk.

Mine inspirationskilder

Jeg rejser meget og kan slet ikke lade være med at samle på tendenser, indtryk og idéer. Jeg tager også kurser i udlandet, besøger designvirksomheder og fabrikker og deltager i mange produktpræsentationer og lanceringer.

Jeg modtager og filtrerer dagligt en enorm mængde produktnyheder og viden om internationale trends, ligesom jeg følger influencers inden for alle grene af indretning og design.

Det inspirerer mig alt sammen, men min største inspirationskilde er alligevel de mennesker og virksomheder, jeg arbejder for. Deres fortællinger og det, de står for, betyder alt i mit arbejde.

HVORDAN BOR JEG SELV?

Jeg flyttede for mange år siden fra Jylland til København (det kan stadig høres) og bor i dag i et nybygget byhus på Islands Brygge med min mand Karsten, vores datter Ella fra 2008 og vores søn Hugo fra 2014.

Huset er et stramt moderne hus med masser af glas og forskudte plan, som jeg bløder op med træ, farver, tekstiler, puder, gardiner, store potteplanter og løse tæpper. Møblerne er et miks af arvestykker og moderne design, hvor stemningen kan ændres med nyt tilbehør og pynt.

Jeg har tegnestue på Amager. De overordnede rammer var givet, de er stramme, moderne og fuld af kontraster. Til gengæld kan mit skrivebord godt flyde med ting, stofprøver, kataloger, dimser, dutter og kaffekopper. Jeg elsker at omgive mig med ting, der inspirerer mig fra opgave til opgave og ville ikke trives i et stringent arbejdsmiljø uden personlighed.

HVAD MED OS?

Jeg håber, det er lykkes mig at inspirere dig til indretning, der udtrykker det, I står for. Der er så meget pænt og moderne derude, men hvorfor nøjes med det? For mig handler det ikke om at se ud, men om at se ind. Ind i jeres historie, ind i jeres behov, ind i hvem I er.

Det vil glæde mig meget at samarbejde med dig.

Have a sweet day, Laura

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.