Hvordan

SÅDAN FOREGÅR ET INDRETNINGSFORLØB

01. Intro

I kontakter mig på telefon eller på mail. Her ridser I jeres udfordringer op. Vi aftaler første møde. Før mødet sender I en målfast grundplan (gerne en håndtegnet) og evt. nogle billeder. Vi afstemmer måske budget/ timeforbrug inden, men hvis det er for svært, kan vi aftale det efter mødet ud fra et bud, jeg kommer med.

02. Mødet

Vi mødes og taler ca. 1,5-2 timer. Mødet her er grundstenen for mit arbejde med jeres hjem. Her taler vi om behov, rutiner og drømme, ligesom vi ser på det, der ikke fungerer, og I evt. er uenige om. Vi kigger også på inspiration og finder referencer – ofte i det, I allerede har med jer. Jo mere I fodrer mig med input, jo bedre løsninger får I. Efter vores snak tager jeg billeder og måler rum og møbler op en ekstra gang.

03. Design

Alle de input, jeg har fået fra jer, danner sammen med mine idéer, research og tegnearbejde grundlaget for designoplægget. Oplægget er lavet specielt til jer og indeholder: analyse af jeres stil, inspirationscollage, grundplan med møbleringsforslag, farve-, stof og materialeprøver med leverandørinformationer samt indkøbsliste med links til, hvor I kan købe møbler og tilbehør.

04. Aflevering

Vi mødes igen, og jeg fremlægger designoplægget. Afleveringen tager ca. 1-1,5 time, og I får oplægget både digitalt og på print på mødet. Det er på en gang et idéoplæg og en konkret plan for, hvor og hvordan I kan forandre jeres hjem til det, I drømmer om. Vi taler det igennem og justerer evt., så I følger jer helt hjemme i det. Vil I selv udføre forandringerne, kan vi lave en prioritetsliste sammen på mødet. Har I efterfølgende spørgsmål til designoplægget, svarer jeg gerne på mail eller telefon.

(Uddybende oplæg og alternative forslag tilkøbes på timebasis).

HVAD SÅ BAGEFTER?

Efter indretningsforløbet er I klædt på med en to-do liste til forandring. Har I ikke tid, lyst eller overskud til at udføre forandringerne selv, kan I bagefter tilkøbe min hjælp.

Jeg kan hjælpe med at indkøbe møbler og tilbehør, koordinere leverandører og få de sidste hængepartier fikset. Og hvis I pludselig vil have et ekstra værelse indrettet eller bare have en hurtig make over og mit bud på, hvor I ellers kan opgradere hjemmet, hjælper jeg også gerne med det.

Min hjælp efter både et lille, mellem eller stort indretningsforløb aftaler og afregner vi på timebasis. Min timepris er 1050 kr. inkl. moms.

**Timer udover pakkerne koster 1050 kr. inkl. Moms.

HVAD FÅR DU PRÆCIS?

Uanset hvor omfattende et indretningsforløb, du vælger, får du:

– 2 personlige møder
– Rentegning af grundplan
– Individuel analyse af stil og behov
– Gennemarbejdet designoplæg som print og digitalt (PDF) med:

  • Skriftlig og visuel definition af jeres personlige stil
  • Møbleringsforslag med mål efter jeres hjem
  • Belysningsplan
  • Farveprøver
  • Materialeprøver på tapet, gulvtæpper, møbelstoffer osv. (hvis aftalt)
  • En visualisering, der gør forandringerne konkrete og overskuelige at gennemføre

3 FORLØB, 3 PRISER

Lille indretning

9.500 kr.

inkl. moms

1,5 timer til opstart

+

5 timers design

+

1 time ved aflevering

Til indretning af et enkelt rum. Det kan både være en stor stue, der skal indrettes enkelt eller et mindre børneværelse, der skal indrettes multifunktionelt.

Mellem indretning

14.500 kr.

inkl. moms

2 timer til opstart

+

10 timers design

+

1 time ved aflevering

Til indretning af et par rum, som en stor stue og et soveværelse eller et køkken/alrum, hvor både spisestue og stue skal indrettes. Det kan også være oplæg på et nyt køkken med valg af design, funktioner, materialer og leverandører.

Stor indretning

19.500 kr.

inkl. moms

2 timer til opstart

+

15 timers design

+

1,5 timer ved aflevering

Til indretning af tre primære rum, hvor stilen skal være gennemgående. Det kan også være, I har brug for at designe jeres grundplan på ny, fordi I vil bytte om på nogen værelser eller skal flytte til noget nyt.

Bor du langt fra mig?

Jeg rejser gerne uden for København og løser dine indretningsproblemer. Bor du i Sverige, i Viborg eller på en Danmarks mange øer, skræddersyer jeg en pris og et forløb, hvor jeg løser opgaven på stedet over et par dage. Din pris vil altid være inkl. tid og transportudgifter op til 30 km fra København. Udgifter derudover aftaler vi på forhånd. Kontakt mig gerne for en pris.

Savner du hjælp til noget større?

Står du foran et krævende projekt som at lave nyt køkken, investere i et projektbyggeri, selv bygge hus eller købe møbler til mange kvadratmetre, hjælper jeg også gerne med at løse det. Kontakt mig for en pris.