Hvorfor

Derfor kræver indretning hjælp

Savner du et hjem med personlig stil og styr på familiens ting?

Måske har du flyttet møblerne lidt frem og tilbage, ledt efter det perfekte læsehjørne og de helt rigtige farver eller søgt inspiration i mine cases. Alt sammen for at familiens rede bliver flot, funktionel og fremfor alt: jer!

Men det er svært at gøre på egen hånd, og for mange forsvinder både overblikket og modet på et tidspunkt. Er det sket for dig, kan en løsning være professionel hjælp til indretningen.

Metode

The Sweet Spot indretning er min metode til, sammen med dig, at fremkalde præcis det hjem, der passer til jeres behov og stil. Uanset om du allerede har det hele i tankerne eller føler dig helt forvirret.

Som professionel kommer jeg med alt det, du savner: Overblik over, hvad der er jeres stil. Sans for at få det funktionelle og æstetiske til at spille sammen. Og et forløb, der sikrer jer en konkret køreplan, så tingene bliver fikset.

 

Udgangspunkt

Mit udgangspunkt er altid jeres udfordringer. Aldrig at I skal laves om eller holde jer til en trend i tiden. Mit mål er, at jeres hjem fremfor alt bliver meget mere jer. At I føler jer set og udtrykt.

Derfor begynder et forløb med, at jeg spørger ind til dine og din families konkrete behov, jeres rutiner i dagligdagen og de store drømme, I har om jeres hjem.

Sammen lægger vi en plan for, hvordan vi griber udfordringerne og mulighederne an. Ikke mindst i hvilken rækkefølge. Rum for rum, afhængig af jeres budget.

``Hvor klar er du til at optimere jeres hjem, så stilen bliver flot, funktionel og fremfor alt: netop jer?``

Speciale

Som du nok fornemmer, handler indretning i samarbejde med mig om mere end ny stil, friske farver og moderne møbler. Den slags kan gøre ethvert hjem mere lækkert. For en tid. Men giver det jer et hjem, der spejler jer og giver følelsen af, at her hører I til?

Det er så ærgerligt ikke at ramme den følelse, når I kaster energi og penge efter ”projekt indretning”. Derfor har jeg specialiseret mig i at skabe hjem – og plads – til det, der betyder mest for jer. Så I slipper for dyre fejlkøb og får langtidsholdbare løsninger.

 

Midt i en overgangsfase?

Flytning, skilsmisse, ombygning og børn, der vokser og kræver en anden plads. Der kan være mange grunde til, at der er brug for forandringer i hjemmet. Og at møbler, farver og materialer er lige ved at blive valgt som midlertidige løsninger, fordi der ikke er tid og overskud til at gennemtænke indretningen.

I de situationer hjælper jeg med sparring, råd om svære valg, en køreplan og et professionelt overblik. Der er jo ingen grund til, at indretningen bliver helt skæv, bare fordi livet tager en drejning, vel? Faktisk er det især i den slags situationer, du virkelig har brug for en tryg, hjemlig og rolig base, hvor du kan lade op. Kontakt mig endelig.